1. Electrified
  2. Hybrid
  3. Кой е най-добрият хибрид за мен?

КОЙ Е НАЙ-ДОБРИЯТ ХИБРИД ЗА МЕН?

ПОПИТАЙТЕ TOYOTA HYBRID?

Има хибрид за всеки

Toyota става пионер в хибридната технология с лансирането на Prius през 1997 г. Днес, като лидер при хибридите с над 15 милиона водачи на хибриди по целия свят, ние предлагаме гама от осем отличителни модела, които да отговарят на всеки начин на живот, от хибридни SUV до хибридни градски автомобили.

Независимо дали става въпрос за привлекателния динамичен кросоувър C-HR Hybrid или за стилния градски автомобил Yaris Hybrid, за RAV4 Hybrid със задвижване на всички колела или за просторното комби Corolla Hybrid, ние сме сигурни, че Toyota има най-добрия хибриден автомобил за вас.

Всe още се питате кой е най-добрият хибрид за вас? Намерете отговорите на други популярни въпроси около хибридите или открийте най-добрия хибрид за вас в нашата гама.

Разгледайте цялата гама Toyota Hybrid

В нашата хибридна гама има хибрид за всеки. Изберете правилния за Вас

ДОБРИ ЛИ СА ХИБРИДИТЕ ЗА МАГИСТРАЛНО ШОФИРАНЕ?

Подходящи ли са пълните хибриди на Toyota за шофиране по магистрала? Хибридите Toyota разполагат с два източника на енергия, които работят независимо един от друг: конвенционален бензинов двигател и електрически мотор.

ЖИВОТ НА БАТЕРИИТЕ НА ХИБРИДНИТЕ АВТОМОБИЛИ

Батериите на хибридните автомобили се различават от тези на електрическите автомобили. Открийте как функционира хибридната батерия и колко дълго ще можете да разчитате на нея.

ЗАБАВНО ЛИ Е ДА ШОФИРАТЕ ХИБРИД?

Удоволствие ли е да шофирате хибриден автомобил на Toyota?Благодарение на комбинацията от бензинов двигател и мощен електрически мотор, хибридните автомобили на Toyota са приятни за шофиране. 

ЗАРЕЖДАНЕ НА ХИБРИДНАТА БАТЕРИЯ

Ето малко допълнителна информация за Toyota Hybrid: Трябва ли да ги зареждате? Как и къде можете да ги заредите? Каква е разликата между Toyota Hybrid и plug-in хибридите?

ЗАЩО ОБИЧАМЕ TOYOTA HYBRID

7 причини да се влюбите в хибридните автомобили на Toyota

ХИБРИД

Нашите хибридни електрически автомобили са бързи, ефективни и лесни за шофиране.