1. Electrified
 2. Хибрид
 3. КАКВО Е ХИБРИД?
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

КАКВО Е ХИБРИД?

Вижте седем ползи, с които животът ви става лесен, когато имате хибриден автомобил.

Смятате, че притежанието на хибрид е нещо сложно, защото технология като тази на хибрида ви дава много повече, спестявайки гориво, намалявайки емисиите, генерирайки възобновяваща се енергия. Не е вярно, в действителност хибридите са създадени да направят живота по-лесен.

 • Животът е по-лесен с хибрид

  Дори и с две системи на задвижване, няма нищо сложно в шофирането на хибриден автомобил. Разберете как ние ги проектирахме да бъдат толкова лесни за управление, колкото който и да е конвенционален автомобил.

 • Удвоете мощността, удвоете забавлението с хибриден автомобил

  Нашите хибридни автомобили включват два типа задвижване : с двигател с вътрешно горене и с електромотор. Те работят съвместно, за да осигурят допълнителна мощност и въртящ момент, когато имате нужда от него. Просто натиснете бутона за стартиране и се наслаждавайте на пътуването.

 • Забавен и интелигентен, при всяко пътуване

  Дори и с два двигателя, няма нищо сложно в шофирането на хибрид.
  Ето какво се случва с вашия хибрид в няколко често срещани ситуации:
  Изкачване по наклон: Двата задвижващи двигателя са включени, за да осигурят мощност на автомобила.
  Намаляване на скоростта и спиране: Системата възобновява кинетичната енергия, за да зареди батерията.
  Изпреварване: Двата задвижващи двигателя са включени, за да осигурят максимално ускорение.
  В застой: Двата двигателя автоматично се изключват, така че да не се губи енергия на празен ход.

 • Разумен! Икономичност, която ще оцените!

  Не е тайна, че шофирането в града увеличава разходите за гориво при повечето автомобили. Хибридите не се държат на пътя като тях. Като начало, те възобновяват енергия и работят с две задвижващи системи - ДВГ и електромотор - перфектна комбинация, която доставя впечатляващи резултати - от 3.3 изразходени литра бензин на пробег от 100км. Наистина страхотна икономичност, която е възможна благодарение на Eco mode. Разбира се, ако бихте искали да елиминирате тази цифра изцяло, просто изберете електрическия EV режим, натискайте леко педала и няма да използвате и капка бензин при ускорение до 50 км/ч.

 • Чувство за спокойствие

  Когато изберете електрическия EV режим в нашите хибриди, ще забележите нещо доста специално - абсолютно нищо! Тишината и пълното спокойствие на двигателя е наистина нещо, което трябва да се опита, за да повярвате. Електрическият EV режим произвежда нулеви емисии и осигурява ултра гладко пътуване. В действителност, това е едно много спокойно място, на което може да бъдете.

 • Сериозно намалени емисии

  Перфектният синхрон между електромотора и бензиновия двигател позволява на хибрида да отделя от 75 гр CO2 на километър , което е невероятно нисък показател за семейна кола. В действителност, при шофиране в електрически EV режим, автомобилът може да продължи от 0 до 110 км/ч без да отделя никакви емисии.

Разгледайте нашата гама от хибридни автомобили

Разгледайте нашата гама от електрифицирани превозни средства, за да откриете повече за водещите в индустрията иновации на Toyota и намерете модел, който е точно за вас.