1. Electrified
  2. Hybrid
  3. КАКВО Е ХИБРИД?

КАКВО Е ХИБРИД?

Вижте седем ползи, с които живота ви става лесен, когато имате Toyota Hybrid.

Смятате, че притежанието на хибрид е нещо сложно, защото технология като тази на хибрида ви дава много повече, спестявайки гориво, намалявайки емисиите, генерирайки възобновяваща се енергия. Не е вярно, в действителност хибридите са създадени да направят живота по-лесен...

Животът е по-лесен с хибрид

Дори и с два двигателя, няма нищо сложно в шофирането на хибрид. Разберете как ние ги проектирахме да бъдат толкова лесни за управление, колкото която и да е конвенционална кола

Удвоете мощността, удвоето забавлението

Нашите хибридни модели включват два двигателя: един бензинов, един електрически. Те работят съвместно, за да осигурят допълнителна мощност и въртящ момент, когато имате нужда от него. Просто натиснете бутона за стартиране и се наслаждавайте на пътуването.

Забавен и интелигентен, при всяко пътуване

Дори и с два двигателя, няма нищо сложно в шофирането на хибрид.
Ето какво се случва с вашия хибрид в няколко често срещани ситуации:
Изкачване по наклон: Двата задвижващи двигателя са включени, за да осигурят мощност на автомобила.
Намаляване на скоростта и спиране: Системата възобновява кинетичната енергия, за да зареди батерията.
Изпреварване: Двата задвижващи двигателя са включени, за да осигурят максимално ускорение.
В застой: Двата двигателя автоматично се изключват, така че да не се губи енергия на празен ход.

Разумен! Икономичност, която ще оцените!

Не е тайна, че шофирането в града увеличава разходите за гориво при повечето автомобили. Хибридите не се държат на пътя като тях. Като начало, те възобновяват енергия и работят с два двигателя - един бензонов, един електрически - перфектна комбинация, която доставя впечатляващи резултати - от 3.3 изразходени литра бензин на пробег от 100км. Наистина страхотна икономичност, която е възможна благодарение на Eco mode. Разбира се, ако бихте искали да елиминирате тази цифра изцяло, просто изберете електрическия EV режим, натискайте леко педала и няма да използвате и капка бензин при ускорение до 50 км/ч.

Чувство за спокойствие

Когато изберете електрическия EV режим в нашите хибриди, ще забележите нещо доста специално - абсолютно нищо! Тишината и пълното спокойствие на двигателя е наистина нещо, което трябва да се опита, за да повярвате. Електрическият EV режим произвежда нулеви емисии и осигурява ултра гладко пътуване. В действителност, това е едно много спокойно място, на което може да бъдете.

Сериозно намалени емисии

Перфектният синхрон между електромотора и бензиновия двигател позволява на хибрида да отделя от 75 гр CO2 на километър , което е невероятно нисък показател за семейна кола. В действителност, при шофиране в електрически EV режим, автомобилът може да продължи от 0 до 110 км/ч без да отделя никакви емисии.

Yaris
От 28 990 лв.
Yaris Light 5 врати
Corolla Хечбек
От 44 750 лв.
Corolla Хечбек Comfort 5 врати
Corolla Touring Sports
От 46 750 лв.
Corolla Touring Sports Comfort Комби
Camry
От 63 499 лв.
Camry Comfort
Toyota C-HR
От 47 400 лв.
Toyota C-HR Center SUV
RAV4
От 52 480 лв.
RAV4 Comfort SUV
RAV4 Plug-in Hybrid
От 96 480 лв.
RAV4 Plug-in Hybrid Style SUV
Highlander
От 98 480 лв.
Highlander Executive SUV

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/model-filter-results/bg/bg?fuelType=h_1

ДОБРИ ЛИ СА ХИБРИДИТЕ ЗА МАГИСТРАЛНО ШОФИРАНЕ?

Подходящи ли са пълните хибриди на Toyota за шофиране по магистрала? Хибридите Toyota разполагат с два източника на енергия, които работят независимо един от друг: конвенционален бензинов двигател и електрически мотор.

ЖИВОТ НА БАТЕРИИТЕ НА ХИБРИДНИТЕ АВТОМОБИЛИ

Батериите на хибридните автомобили се различават от тези на електрическите автомобили. Открийте как функционира хибридната батерия и колко дълго ще можете да разчитате на нея.

ЗАБАВНО ЛИ Е ДА ШОФИРАТЕ ХИБРИД?

Удоволствие ли е да шофирате хибриден автомобил на Toyota?Благодарение на комбинацията от бензинов двигател и мощен електрически мотор, хибридните автомобили на Toyota са приятни за шофиране. 

ЗАРЕЖДАНЕ НА ХИБРИДНАТА БАТЕРИЯ

Ето малко допълнителна информация за Toyota Hybrid: Трябва ли да ги зареждате? Как и къде можете да ги заредите? Каква е разликата между Toyota Hybrid и plug-in хибридите?

ЗАЩО ОБИЧАМЕ TOYOTA HYBRID

7 причини да се влюбите в хибридните автомобили на Toyota

ХИБРИД

Нашите хибридни електрически автомобили са бързи, ефективни и лесни за шофиране.