1. Electrified
  2. Hybrid
  3. КАК СЕ ДЪРЖАТ ХИБРИДИТЕ ПРЕЗ ЗИМАТА?

КАК СЕ ДЪРЖАТ ХИБРИДИТЕ ПРЕЗ ЗИМАТА?

Уверен избор при падане на температурите

Ще се зарадвате да разберете, че шофирането на хибрид Toyota през зимата е същото като шофирането на конвенционален автомобил през зимата. Предимство на нашата самозарядна хибридна система е, че тя се контролира сама, като безпроблемно превключва между електрическо и бензиново задвижване и тъй като всички хибриди Toyota са с автоматична скоростна кутия, няма абсолютно нищо сложно, за което да се тревожите, когато температурите паднат.

За да ви гарантират спокойствие, новите хибриди Toyota са оборудвани със системи за контрол на сцеплението и стабилността на автомобила, които помагат за контрола над автомобила върху хлъзгави или заледени пътни настилки. Ако искате хибрид да се представя добре в по-екстремни условия, Toyota предлага хибридно задвижване на всички колела (AWD), от RAV4 Hybrid AWD или изцяло новия за Европе Highlander AWD, при които е добавен втори електрически мотор за задвижване на задните колела, за по-добро сцепление и стабилност при всякакви условия.

Имате още въпроси като например как се държат хибридите зимно време? Намерете отговорите на други популярни въпроси около хибридите или открийте най-добрия хибрид за вас в нашата гама.

Разгледайте цялата гама Toyota Hybrid

В нашата хибридна гама има хибрид за всеки. Изберете правилния за Вас

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/model-filter-results/bg/bg?carType=f87c0873-ed93-4908-ba24-d817bb6b2540

Read timed out

ДОБРИ ЛИ СА ХИБРИДИТЕ ЗА МАГИСТРАЛНО ШОФИРАНЕ?

Подходящи ли са пълните хибриди на Toyota за шофиране по магистрала? Хибридите Toyota разполагат с два източника на енергия, които работят независимо един от друг: конвенционален бензинов двигател и електрически мотор.

ЖИВОТ НА БАТЕРИИТЕ НА ХИБРИДНИТЕ АВТОМОБИЛИ

Батериите на хибридните автомобили се различават от тези на електрическите автомобили. Открийте как функционира хибридната батерия и колко дълго ще можете да разчитате на нея.

ЗАБАВНО ЛИ Е ДА ШОФИРАТЕ ХИБРИД?

Удоволствие ли е да шофирате хибриден автомобил на Toyota?Благодарение на комбинацията от бензинов двигател и мощен електрически мотор, хибридните автомобили на Toyota са приятни за шофиране. 

ЗАРЕЖДАНЕ НА ХИБРИДНАТА БАТЕРИЯ

Ето малко допълнителна информация за Toyota Hybrid: Трябва ли да ги зареждате? Как и къде можете да ги заредите? Каква е разликата между Toyota Hybrid и plug-in хибридите?

ЗАЩО ОБИЧАМЕ TOYOTA HYBRID

7 причини да се влюбите в хибридните автомобили на Toyota

ХИБРИД

Нашите хибридни електрически автомобили са бързи, ефективни и лесни за шофиране.