1. Electrified
  2. Hybrid
  3. НА ЕЛЕКТРИЧЕСТВО ЛИ СЕ ДВИЖАТ ХИБРИДИТЕ?

НА ЕЛЕКТРИЧЕСТВО ЛИ СЕ ДВИЖАТ ХИБРИДИТЕ?

Движение изцяло на ток, без дори да го включвате в контакта


Хибридите Toyota могат да използват електрическа енергия, за да потеглят и дори да се движат само на електричество. Те са познати като „хибридно-електрически“ автомобили, тъй като имат два източника на енергия: бензинов и електрически двигател. И тъй като всички хибриди Toyota са самозарядни, не е необходимо да ги включвате в контакта, за да презаредите батериите. Това е така, защото когато батерията е изтощена, излишната мощност от двигателя я зарежда отново.

В допълнение, нашите хибриди разполагат с регенеративна спирачна технология, което означава, че електроенергията, генерирана при спиране или движение по инерция, се запазва за използване по-късно. Резултатът? Нулев разход на гориво, нулеви емисии от ауспуха и почти безшумно задвижване за до 50% от пътуванията ви в града.

Имате още въпроси като например дали хибридите се движат на ток? Намерете отговорите на други популярни въпроси около хибридите или открийте най-добрия хибрид за вас в нашата гама.

Разгледайте цялата гама Toyota Hybrid

В нашата хибридна гама има хибрид за всеки. Изберете правилния за Вас

ДОБРИ ЛИ СА ХИБРИДИТЕ ЗА МАГИСТРАЛНО ШОФИРАНЕ?

Подходящи ли са пълните хибриди на Toyota за шофиране по магистрала? Хибридите Toyota разполагат с два източника на енергия, които работят независимо един от друг: конвенционален бензинов двигател и електрически мотор.

ЖИВОТ НА БАТЕРИИТЕ НА ХИБРИДНИТЕ АВТОМОБИЛИ

Батериите на хибридните автомобили се различават от тези на електрическите автомобили. Открийте как функционира хибридната батерия и колко дълго ще можете да разчитате на нея.

ЗАБАВНО ЛИ Е ДА ШОФИРАТЕ ХИБРИД?

Удоволствие ли е да шофирате хибриден автомобил на Toyota?Благодарение на комбинацията от бензинов двигател и мощен електрически мотор, хибридните автомобили на Toyota са приятни за шофиране. 

ЗАРЕЖДАНЕ НА ХИБРИДНАТА БАТЕРИЯ

Ето малко допълнителна информация за Toyota Hybrid: Трябва ли да ги зареждате? Как и къде можете да ги заредите? Каква е разликата между Toyota Hybrid и plug-in хибридите?

ЗАЩО ОБИЧАМЕ TOYOTA HYBRID

7 причини да се влюбите в хибридните автомобили на Toyota

ХИБРИД

Нашите хибридни електрически автомобили са бързи, ефективни и лесни за шофиране.