1. Electrified
  2. Hybrid
  3. НУЖНО ЛИ Е ХИБРИДИТЕ ДА БЪДАТ ЗАРЕЖДАНИ?

НУЖНО ЛИ Е ХИБРИДИТЕ ДА БЪДАТ ЗАРЕЖДАНИ?

Иновация без неудобство

Всички хибриди Toyota използват новаторска самозарядна технология за батериите. Те са познати като "хибридни електрически" автомобили, защото комбинират два източника на енергия: бензинов двигател и електромотор. Това означава, че за разлика от изцяло електрическите автомобили, не се налага да ги включвате в електрическата мрежа, за да зареждате батериите.

Когато батерията на Toyota Hybrid бъде изтощена, излишната мощност от двигателя я зарежда отново. Но това не е всичко. Нашите хибриди се отличават с регенеративно спиране, така че когато спирате или се движите по инерция, генераторът произвежда електричество, което се запазва в батерията за използване по-късно.

Все още се питате дали хибридите трябва да се зареждат? Не забравяйте, че в Toyota Hybrid няма кабели, няма контакти и неудобства. Открийте отговорите на други популярни въпроси за хибридите по-долу или намерете най-добрия хибрид за вас в нашата гама.

Разгледайте цялата гама Toyota Hybrid

В нашата хибридна гама има хибрид за всеки. Изберете правилния за Вас

ДОБРИ ЛИ СА ХИБРИДИТЕ ЗА МАГИСТРАЛНО ШОФИРАНЕ?

Подходящи ли са пълните хибриди на Toyota за шофиране по магистрала? Хибридите Toyota разполагат с два източника на енергия, които работят независимо един от друг: конвенционален бензинов двигател и електрически мотор.

ЖИВОТ НА БАТЕРИИТЕ НА ХИБРИДНИТЕ АВТОМОБИЛИ

Батериите на хибридните автомобили се различават от тези на електрическите автомобили. Открийте как функционира хибридната батерия и колко дълго ще можете да разчитате на нея.

ЗАБАВНО ЛИ Е ДА ШОФИРАТЕ ХИБРИД?

Удоволствие ли е да шофирате хибриден автомобил на Toyota?Благодарение на комбинацията от бензинов двигател и мощен електрически мотор, хибридните автомобили на Toyota са приятни за шофиране. 

ЗАРЕЖДАНЕ НА ХИБРИДНАТА БАТЕРИЯ

Ето малко допълнителна информация за Toyota Hybrid: Трябва ли да ги зареждате? Как и къде можете да ги заредите? Каква е разликата между Toyota Hybrid и plug-in хибридите?

ЗАЩО ОБИЧАМЕ TOYOTA HYBRID

7 причини да се влюбите в хибридните автомобили на Toyota

ХИБРИД

Нашите хибридни електрически автомобили са бързи, ефективни и лесни за шофиране.