1. Electrified
  2. Hybrid
  3. МОГА ЛИ ДА СЕ ДОВЕРЯ НА ХИБРИДНАТА ТЕХНОЛОГИЯ?

МОГА ЛИ ДА СЕ ДОВЕРЯ НА ХИБРИДНАТА ТЕХНОЛОГИЯ?

Проектиран да издържа цял живот


Toyota разработва иновативна самозарядна хибридна технология повече от 20 години. Сега, в четвъртата си генерация, нашата хибридна технология се грижи за задвижването на един от всеки два продадени автомобила на марката в Европа и ще бъде основа за нова гама от автомобили Toyota на ток, които ще бъдат на пазара след 2021 г.

Някои механични елементи като съединителя, алтернатора и стартера са отстранени изцяло, което допълнително намалява риска от непредвидени повреди в бъдеще. За вашето спокойствие, всички хибридни компоненти, включително батерията, са с гаранция 5 години/100 000 км*. Чрез извършване на годишната проверка на Toyota Hybrid Health Check вашата Toyota се възползва от 10 години безплатна грижа за хибридната батерия.
*Което настъпи по-скоро.

Все още се чудите дали можете да се доверите на хибридната технология? Намерете отговорите на други популярни въпроси за хибридите по-долу или изберете най-добрия хибриден автомобил за вас.

Разгледайте цялата гама Toyota Hybrid

В нашата хибридна гама има хибрид за всеки. Изберете правилния за Вас

ДОБРИ ЛИ СА ХИБРИДИТЕ ЗА МАГИСТРАЛНО ШОФИРАНЕ?

Подходящи ли са пълните хибриди на Toyota за шофиране по магистрала? Хибридите Toyota разполагат с два източника на енергия, които работят независимо един от друг: конвенционален бензинов двигател и електрически мотор.

ЖИВОТ НА БАТЕРИИТЕ НА ХИБРИДНИТЕ АВТОМОБИЛИ

Батериите на хибридните автомобили се различават от тези на електрическите автомобили. Открийте как функционира хибридната батерия и колко дълго ще можете да разчитате на нея.

ЗАБАВНО ЛИ Е ДА ШОФИРАТЕ ХИБРИД?

Удоволствие ли е да шофирате хибриден автомобил на Toyota?Благодарение на комбинацията от бензинов двигател и мощен електрически мотор, хибридните автомобили на Toyota са приятни за шофиране. 

ЗАРЕЖДАНЕ НА ХИБРИДНАТА БАТЕРИЯ

Ето малко допълнителна информация за Toyota Hybrid: Трябва ли да ги зареждате? Как и къде можете да ги заредите? Каква е разликата между Toyota Hybrid и plug-in хибридите?

ЗАЩО ОБИЧАМЕ TOYOTA HYBRID

7 причини да се влюбите в хибридните автомобили на Toyota

ХИБРИД

Нашите хибридни електрически автомобили са бързи, ефективни и лесни за шофиране.