1. Electrified
  2. Hybrid
  3. ТРУДНО ЛИ Е УПРАВЛЕНИЕТО НА ХИБРИД?

ТРУДНО ЛИ Е УПРАВЛЕНИЕТО НА ХИБРИД?

Шофирането е по-лесно с хибрид

Технологията на хибридните автомобили изобщо не е сложна. Всъщност, хибридът Toyota може да се управлява дори по-лесно от автомобила, с който сте свикнали. Както виждате, нашата самозарядна хибридна система се контролира напълно сама, като неусетно превключва между тих електрически режим, пъргаво бензиново задвижване или и двете едновременно за по-голямо увеличаване на мощността, когато имате нужда. Без лостове, бутони или сложни уреди.

Разгледайте цялата гама Toyota Hybrid

В нашата хибридна гама има хибрид за всеки. Изберете правилния за Вас

ДОБРИ ЛИ СА ХИБРИДИТЕ ЗА МАГИСТРАЛНО ШОФИРАНЕ?

Подходящи ли са пълните хибриди на Toyota за шофиране по магистрала? Хибридите Toyota разполагат с два източника на енергия, които работят независимо един от друг: конвенционален бензинов двигател и електрически мотор.

ЖИВОТ НА БАТЕРИИТЕ НА ХИБРИДНИТЕ АВТОМОБИЛИ

Батериите на хибридните автомобили се различават от тези на електрическите автомобили. Открийте как функционира хибридната батерия и колко дълго ще можете да разчитате на нея.

ЗАБАВНО ЛИ Е ДА ШОФИРАТЕ ХИБРИД?

Удоволствие ли е да шофирате хибриден автомобил на Toyota?Благодарение на комбинацията от бензинов двигател и мощен електрически мотор, хибридните автомобили на Toyota са приятни за шофиране. 

ЗАРЕЖДАНЕ НА ХИБРИДНАТА БАТЕРИЯ

Ето малко допълнителна информация за Toyota Hybrid: Трябва ли да ги зареждате? Как и къде можете да ги заредите? Каква е разликата между Toyota Hybrid и plug-in хибридите?

ЗАЩО ОБИЧАМЕ TOYOTA HYBRID

7 причини да се влюбите в хибридните автомобили на Toyota

ХИБРИД

Нашите хибридни електрически автомобили са бързи, ефективни и лесни за шофиране.