1. Electrified
  2. Хибрид
  3. Мощни ли са хибридите?
Връзки за бърз достъп
Връзки за бърз достъп

МОЩНИ ЛИ СА ХИБРИДИТЕ?

Мощна тяга, когато ви е необходима


Хибридите Toyota безпроблемно превключват между два източника на енергия, бензинов двигател и електрически мотор, за да гарантират пъргави реакции при нужда. Електрическият двигател на хибридния автомобил осигурява моментален "прилив" на въртящ момент (или тяга), когато натиснете педала на газта, докато при по-висока скорост или при изпреварване по магистралата той работи в тандем с бензиновия двигател за бързо увеличаване на мощността.


С лансирането на 2.0-литров хибриден двигател в новата Corolla и 2,5-литров хибриден двигател в новия RAV4, както и новият хибриден двигател на Yaris - всички те от серията Hybrid Dynamic Force, хибридите Toyota вече са адаптирани за още по-бърза реакция при подаване на газ и за още повече мощност. За да ви дадем по-ясна представа, новият RAV4 Hybrid ускорява от 0 до 100 км/ч само за 8,1 секунди, а неговата хибридна система позволява теглене на до 1650 кг.


Все още имате въпроси като например дали хибридите са мощни? Открийте отговорите на други популярни въпроси за хибридите по-долу или намерете най-добрия хибрид за вас в нашата гама.

Разгледайте цялата гама Toyota Hybrid

В нашата хибридна гама има хибрид за всеки. Изберете правилния за Вас