1. Electrified
  2. Hybrid
  3. Мощни ли са хибридите?

МОЩНИ ЛИ СА ХИБРИДИТЕ?

Мощна тяга, когато ви е необходима


Хибридите Toyota безпроблемно превключват между два източника на енергия, бензинов двигател и електрически мотор, за да гарантират пъргави реакции при нужда. Електрическият двигател на хибридния автомобил осигурява моментален "прилив" на въртящ момент (или тяга), когато натиснете педала на газта, докато при по-висока скорост или при изпреварване по магистралата той работи в тандем с бензиновия двигател за бързо увеличаване на мощността.


С лансирането на 2.0-литров хибриден двигател в новата Corolla и 2,5-литров хибриден двигател в новия RAV4, както и новият хибриден двигател на Yaris - всички те от серията Hybrid Dynamic Force, хибридите Toyota вече са адаптирани за още по-бърза реакция при подаване на газ и за още повече мощност. За да ви дадем по-ясна представа, новият RAV4 Hybrid ускорява от 0 до 100 км/ч само за 8,1 секунди, а неговата хибридна система позволява теглене на до 1650 кг.


Все още имате въпроси като например дали хибридите са мощни? Открийте отговорите на други популярни въпроси за хибридите по-долу или намерете най-добрия хибрид за вас в нашата гама.

Разгледайте цялата гама Toyota Hybrid

В нашата хибридна гама има хибрид за всеки. Изберете правилния за Вас

ДОБРИ ЛИ СА ХИБРИДИТЕ ЗА МАГИСТРАЛНО ШОФИРАНЕ?

Подходящи ли са пълните хибриди на Toyota за шофиране по магистрала? Хибридите Toyota разполагат с два източника на енергия, които работят независимо един от друг: конвенционален бензинов двигател и електрически мотор.

ЖИВОТ НА БАТЕРИИТЕ НА ХИБРИДНИТЕ АВТОМОБИЛИ

Батериите на хибридните автомобили се различават от тези на електрическите автомобили. Открийте как функционира хибридната батерия и колко дълго ще можете да разчитате на нея.

ЗАБАВНО ЛИ Е ДА ШОФИРАТЕ ХИБРИД?

Удоволствие ли е да шофирате хибриден автомобил на Toyota?Благодарение на комбинацията от бензинов двигател и мощен електрически мотор, хибридните автомобили на Toyota са приятни за шофиране. 

ЗАРЕЖДАНЕ НА ХИБРИДНАТА БАТЕРИЯ

Ето малко допълнителна информация за Toyota Hybrid: Трябва ли да ги зареждате? Как и къде можете да ги заредите? Каква е разликата между Toyota Hybrid и plug-in хибридите?

ЗАЩО ОБИЧАМЕ TOYOTA HYBRID

7 причини да се влюбите в хибридните автомобили на Toyota

ХИБРИД

Нашите хибридни електрически автомобили са бързи, ефективни и лесни за шофиране.