1. Electrified
 2. Charging
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Зареждане на вашия електрифициран автомобил Toyota

Зареждането на батерията на вашата Toyota е лесно, независимо дали на път или у дома, на разположение са различни опции за лесно зареждане.

Домашни зарядни станции

Това са най-често срещаните стенни зарядни устройства, намиращи се в жилищни гаражи, алеи и много офис паркинги. Тези специални устройства се зареждат по-бързо от домашен контакт и много от тях предоставят данни за мощността, която се доставя на вашето EV.

Домашно зареждане

Дори и без домашна зарядна станция тип Wallbox, все още е възможно да зареждате EV от домашен контакт, въпреки че това не е препоръчително. Домашното зареждане е напълно безопасно, но се препоръчва контактът да бъде проверен за годност от сертифициран електротехник.

 

Бързо зареждане

Точки за бързо зареждане могат да бъдат намерени на обществени места, от автомагистрали до бензиностанции и супермаркети.

Намерете подходящото зарядно устройство за вас

 

Стилен, безопасен и готов за бъдещето. Зарядните устройства Toyota Wallbox предлагат превъзходно качество и надеждност, което ги прави идеалният партньор за вашия Toyota Plug-in хибрид или електрическо превозно средство Toyota.

 • WALLBOX зарядна станция

  Най-доброто за собствениците на PHEV

  Максимална мощност: 22 kW
  Тип на конектора: Тип 2
  Тип кабел: Режим 3
  Дължина на кабела: 6м
  Монтаж: отвътре или отвън
  Гаранция: 3 години

 • Свързана WALLBOX зарядна станция

  Най-доброто за дистанционно управление

  Максимална мощност: 22 kW
  Тип на конектора: Тип 2
  Тип кабел: Режим 3
  Дължина на кабела: 6м
  Монтаж: отвътре или отвън
  Достъп: Заключване/отключване чрез RFID
  Свързване: WiFi или 4G
  Гаранция: 3 години

Аксесоари за зареждане

 • Кабел за зареждане

  Когато зареждате в движение, използвайте този кабел (предлага се с дължина 5 m, 7,5 m или 10 m), за да свържете автомобила си към обществена зарядна станция.

 • Чанта за съхранение на кабели

  Тази практична чанта за съхранение поддържа вашия кабел за зареждане в добро състояние и предпазва от заплитане или претрупване на багажното ви пространство.

С MyT вие сте отговорни

Независимо дали планирате време за зареждане от дивана си или проверявате състоянието на зареждане на батерията си, докато отивате в магазините, приложението за смартфон MyT предоставя безпроблемен контрол на вашата Toyota в дланта на ръката ви.

 • Проверете нивото на батерията си

  Следете нивото на батерията си и инициирайте дистанционно зареждане с помощта на телефона си.

 • Планирайте зареждане

  Създайте график за зареждане въз основа на началния час – кога ще започне зареждането – или Времето на тръгване – когато искате автомобилът да бъде напълно зареден – услугата автоматично ще започне да се зарежда, за да достигне пълна батерия в момента на тръгване.

 • Преглед на данните за пътуването

  Преглеждайте анализи за всяко пътуване и вижте къде силното спиране или силното ускорение влияят на икономията на вашия автомобил.

 • Обществено зареждане

  Използвайте приложението MyT, за да намерите и отключите обществени зарядни устройства, където и да сте.

Изтеглете приложението MyT днес.
app storegoogle store

Съвети за увеличаване на вашия електрически обхват

 • Плавно шофиране

  Когато става въпрос за електрическо шофиране, по-лекото натискане на газта ще увеличи максимално вашия обхват на шофиране. Шофирането с повече натискане на педала може да изтощи батерията на вашия електрически автомобил. Въпреки че акумулаторните електрически превозни средства осигуряват мощен незабавен въртящ момент, лекото натискане на педала на газта ще увеличи максимално обхвата на шофиране на вашия автомобил.

 • Забавете го

  Където е възможно, опитайте се да поддържате скоростта си под 100 km/h, за да увеличите обхвата на батерията в процеса. Според Министерството на енергетиката, намаляването на скоростта с 10 км/ч ще използва 14% по-малко енергия. Използвайте Eco режим за по-нежно ускорение.

 • Увеличете максимално регенеративното спиране

  Използването на регенеративната спирачна функция за възстановяване на енергията на вашето EV ще ви помогне да се наслаждавате на максимален капацитет на обхват за по-дълго. Активирайте максималната регенеративна настройка на вашия автомобил, за да изпратите допълнителна мощност обратно към акумулаторите на автомобила, докато забавяте скоростта.

 • Влезте в предварително затоплен автомобил

  Пускането на нагревателя на вашия акумулаторен електрически автомобил, особено при пълна мощност, може да доведе до изтощаване на батерията. През зимата намалете климатика и вместо това разчитайте на отопляемите седалки и волана, за да поддържате комфортна температура, без да изтощавате батерията. Предварителното загряване на колата ви, докато се зарежда, означава, че има по-малко нужда от отопление по време на шофиране.