1. Discover Toyota
  2. Gazoo racing
  3. GR 86
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Напълно новата Toyota GR86

Свържете се отново с пътя

Представяме ви изцяло новия GR86, вашият ключ към вълнуващия свят на GR.

Въплъщаващ духа на емблематични спортни автомобили на Toyota, включително 2000GT и AE86, GR86 е един от последните по рода си. Отзивчив, пъргав и ангажиращ, той е пряко повлиян от нашия опит в моторните спортове и предоставя уникално изживяване,фокусирано върху това, което има значение: чисто забавление от шофирането.

Готови ли сте да се свържете отново с пътя?

Повече мощност, по-широки усмивки

GR86 приема всичко, което направи GT86 толкова забавен за шофиране и го развива, повишавайки усещането до още по-високо ниво. Обтекаема, елегантна и изтънчена, неговата каросерия с купе форма съчетава намаляващи теглото материали, като алуминиев покрив, с вдъхновена от моторните спортове аеродинамика за водещо в класа управление и стабилност. В комбинация с нов, лек, 2,4-литров боксерен четирицилиндров двигател, GR86 обещава завладяваща динамика и ефективност, която гарантирано ще ви накара да се усмихнете.

Аналогови емоции в дигитален свят

В GR86 шофьорите могат да очакват с нетърпение спортен автомобил, който е верен на своето родословие с предно разположен двигател и задно предаване. Освен перфектното разпределение на теглото, той ви осигурява нисък център на тежестта, гарантиращ по-голяма пъргавина в завоите. Устойчивостта на усукване на каросерията е увеличена с 50% в сравнение с тази на предшественика.

Резултатът?

По-остро и директно управление, по-добра обратна връзка от кормилното управление и още по-възнаграждаващо шофиране, където всяко ваше действие при управление и всеки нюанс на пътя са празник за сетивата ви.

GR86 ГАЛЕРИЯ

Изцяло новият GR86 беше в полезерението на известния „Фестивал на скоростта“ в Гудууд. Открийте повече за динамичното му излъчване в нашата галерия със снимки..

Бъдете първи на шофьорското място

Получавайте първи новини и актуализации касаещи GR86.