1. Discover Toyota
 2. Start Your Impossible
 3. Videos
 4. DOORS
Свържете се с нас, през връзките по-долу:


СПОРТИСТИ    ИСТОРИИ    МОБИЛНОСТ

ВРАТИ

Разрушаването на границите започва с вярата в себе си.

 • ДОРИ ДА ИЗГЛЕЖДА НЕВЪЗМОЖНО

  ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ 

  НАПРЕД

 • Едно нещо, по което си приличаме и с най-добрите спортисти в света, е способността ни да разбиваме вратите на невъзможното. Просто трябва да вярваме в себе си. Те вярваха, че могат да завладеят спорта. Може да вярвате в промяната на света с помощта на науката или просто да завършите първия си полумаратон. Каквото и невъзможно да изберете, можете да го достигнете. Необходима е само смелост, за да направите тази първа стъпка.

Една стъпка. Безкрайни възможности.

 • МЕЧТИ ЗА ЗЛАТО

 • Отварянето на врати към олимпийското злато започва с една мечта.

  Никой не е роден олимпиец. Джанин Флок избра да направи невъзможното възможно. Представи си, че се състезава за страната си и пред света, а след това прояви смелостта да направи първата крачка. Понякога „започването“ може да се почувства като най-трудната част от пътуването. Но след като съберем смелост, всички можем да направим невъзможното да се случи.

 • ВЪЗМОЖНОСТТА 

  ДА ВИ ПРЕНЕСЕ 

  И ДА ОСТАНЕ ЕКОЛОГИЧЕН.

 • Мобилност, създадена за вас и за Майката Земя.

  Toyota вярва в отварянето на нови врати към по-чист свят чрез мобилност. Ето защо ние проектирахме Mirai, Sora-Fuel Cell Electrified Vehicle Bus и e-Palette да работят с водород и електричество. Така че можете да продължите да се движите към собственото си невъзможно и да дишате спокойно докато го правите.