1. Safety Old Page
Връзки за бърз достъп
Връзки за бърз достъп

ДОМЪТ НА TOYOTA SAFETY

Представяме ви активните системи за безопасност Toyota Safety Sense.

С нас сте в безопасност

Житейският път е дълъг, непредвидим и удивителен, а Toyota иска да ви преведе от едно приключение в друго сигурно и безопасно. Натрупаните с десетилетия автомобилни познания и безкрайни съвместни проучвания гарантират, че всяка нова Toyota е не само подготвена за всички предизвикателства, но може да разчитате на нея винаги, когато ви потрябва.

Далеч от опасностите

Докато шофирате, вие подсъзнателно разчитате на три способности: разпознаване, преценка и маневриране. Новите модели на Toyota подпомагат тези три ключови способности като предотвратяват потенциално опасни ситуации. Тези активни системи - ABS, Спирачен асистент, Контрол на сцеплението и Toyota Safety Sense, са вече част от големия проект за безопасността, който развиваме в Toyota, чиято крайна цел е да елиминира пътните инциденти и да създаде безопасна среда на придвижване за всички.

Toyota Safety Sense

За да се насладите на усещането за безопасност и сигурност зад волана, създадохме Toyota Safety Sense - гама от нови, активни системи за безопасност, имащи грижата да предпазят вас и вашите пътници от инциденти: при ниска скорост Toyota Safety Sense може да ви предпази от произшествие изцяло, а при по-висока скорост цели да намали последствията при евентуален удар.

Готови за всякакви предизвикателства

За да не прекъсваме процеса по подобряване на ударопоглъщащи метални структури на купето, индивидуални пасажерски клетки, въздушни възглавници, колани и системи против камшичен удар, ние постоянно пресъздаваме реални инциденти от които извличаме ценна информация. Възоснова на данните правим обширни анализи и създаваме възможно най-безопасната среда, която посреща и често надминава международните стандарти.