1. Discover Toyota
  2. Quality
  3. How is quality embedded in our Production System
Свържете се с нас, през връзките по-долу:

Качеството е навсякъде и във всичко

  • Нашият подход към качеството се основава на философията на Jikotei Kanketsu, което означава „да гарантираме, че няма дефекти по линиите и че дефектите никога не се предават на следващия процес“. Ние се стремим към „нулев дефект“ във всички производствени процеси. Тази концепция може да се види в производствената система на Toyota, при която всеки член на работната сила поема отговорност за качеството на работата си.

  • Това означава, че всеки, който идентифицира проблем в част или процес, може да подаде сигнал, потенциално дори да спре производствена линия, за да може да се намери и приложи бързо решение. Това води до постоянно качество през всеки етап от всеки процес.

  • „Когато подписвам панел, поемам лична отговорност. Никога не бих подписал панел, който не бих сметнал за перфектен. " Кевин Кук, Качество на пресата, Toyota Motor Manufacturing (UK) Limited.

  • „Работата, която върша, е ориентирана към качеството. Всяка кола е нечия кола. Искате да свършите най-добрата работа, която можете. Това е лична гордост. " Джъстин Тейлър, преса, Toyota Motor Manufacturing (UK) Limited.