Corolla
един модел
три решения

Емблематичният модел
от 200 лв. на месец

В света има марки, за които всеки е чувал, и които стават емблематични за определена индустрия и дори за определен продукт. За какво се сещате, когато чуете Corolla? Автомобил, който е здрав и издръжлив във времето? Най-продаваният автомобил в света? Хибридна технология?

Да, Toyota Corolla е всичко това, но и много повече. В наши дни технологиите стават все по-развити, все по-интуитивни и навлизат все повече в различните сфери от нашия живот. Затова, разликата прави този, който предлага смислени технологии, които улесняват живота на хората тук и сега.

Toyota Corolla предлага хибридна технология, достъпна за всеки, системи за безопасност, които са стандартизирани във всички нива на оборудване, без компромис, и нов модерен дизайн, който носи авторитета на марката, без да се приема прекалено сериозно. The Toyota way.

Затова, този месец ви предлагаме голямо разнообразие от автомобили Corolla със специални условия – елегантен седан, хечбек със спортно излъчване и Touring Sports, готов за приключения. В града, на магистралата или на път към дивата природа Corolla има достъпно предложение за всеки! Един модел – три решения!

Открий твоята Corolla! Направи крачка към твоето бъдеще сега!

Вижте всички предложения за Corolla

Ние използваме "Бисквитки"

За да подобрим използването на нашия сайт и предлаганите услуги, ние използваме "Бисквитки", "уеб маяци" или други технологии за проследяване на поведението и прегледаното съдържание на сайта ни. Ако сте съгласни с това можете да продължите да ползвате интернет страницата ни или можете да промените своите настройки. Научете повече тук.