Заявете пробно шофиране
Свържете се с нас
Ценови листи
Конфигуратор
Резервирайте сервиз онлайн
My Toyota/Моята Toyota

Заменете своя стар автомобил Toyota с нов

Buy-back | Trade-in

Желаете да продадете изгодно своя автомобил, да получите вярна пазарна оценка, да замените своя автомобил с нов.....

Обратно изкупуване (Buy Back)

Желаете да продадете своя стар автомобил Toyota. През години сте го обгрижвали и редовно сте го обслужвали в оторизираните ни сервизи, поддържате безупречна документна история и желаете да получите най-добра цена за своята кола. Желаете да замените своя употребяван автомобил за нов, или друг употребяван автомобил от нашия богат избор от употребявани "сертифицирани автомобили" Toyota.
Възползвайте се от възможностите, които Toyota предалга, за да смените стария си автомобил и да получите максимално добра пазарна оценка в 4 лесни стъпки.

01. Заявете своето желание за обратно изкупуване на своя автомобил

Чрез контактната ни форма в сайта, заявете своето желание за смяна на Вашия употребяван автомобил Toyota. Можете да изберете своя предпочитан тъговец от списъка ни с оторизирани сервизи и търговци и да се свържете чрез телефон, за да запазите час за оглед на стария Ви автомобил. За да ускорите процеса, Ви съветваме да подготвите и изпратите следната информация за своя автомобил:

  • Ниво на оборудване на Вашия автомобил
  • Година на регистрация
  • Шаси на автомобил - VIN
  • Пробег
  • Сервизна и гаранционна книжка
Обратно изкупуване на употрребявани автомобили toyota
02. Сервизен преглед от механик, с издаване на сертификат по инспекционен списък

В уговорения ден за оглед, оторизиран механик в търговското представителство извършва по инспекционен чеклист с 99 позиции визуална, интериорна и екстериорна инспекция на автомобила втора употреба, механичен оглед и диагностика.

Констатира се степента на цялостно износване на автомобила.

Изготвя се списък с необходимите ремонтни дейности, за да приведем автомобила в състояние на употребяван автомобил Toyota със статус "Сертифициран употребяван автомобил" от Toyota.

Обратно изкупуване на употребявани автомобили toyota
03. Оценяване на употребявания автомобил и формиране на изкупна цена

Оторизирания търговец на Toyota се стреми да даде максимално близка до пазарната цена за Вашия употребяван автомобил. При формирането на изкупната цена се взимат предвид следните обстоятелства:

  • Пробег на автомобила
  • Констатациите от инспекцията за общото износване на употребявания автомобил;
  • Приспадане от оценката на необходимите разходи за отремонтиране на идентифицираните бояджийни, тенекиджийни и механични проблеми на употребявания автомобил;
  • Моментната пазарна конюнктура за контретния модел Toyota;
  • Очакваното краткосрочно развитие на автомобилния пазар в България;
Обратно изкупуване на употребявани автомобили toyota
04. Изкупуване на употебявания автомобил и замяна

При съгласие с предложената изкупна цена, клиентът закупува своя нов автомобил или избран от наличните "Сертифицираните употребявани автомобили" Toyota и заплаща разликата в цената, след приспадане на изкупната цена на върнатия употребяван автомобил. Употребяваният автомобил се прехвърля на името на оторизирания търговец.

Обратно изкупуване на употребявани автомобили toyota
Какво се случва с върнатия употребяван автомобил


Върнатият употребяван автомобил се отремонтира от оторизирания търговец на Toyota и получава статут на "Сертифициран употребяван автомобил". Употребяваните автомобили предлагани от Toyota, които са със статус "Сертифициран употребяван автомобил" и са с изтекла заводска гаранция, се ползват с допълнителна 6 месечна гаранция или 10 хил. км., което от двете събития настъпи по рано.

Посредничество

В случаите когато клиентът желае да продаде своя автомобил на предпочитана от него пазарна цена, може да се възползва от посредническите услуги на оторизирания търговец на Toyota срещу комисион. Ако клиентът желае автомобилът може да бъде инспектиран срещу такса и да получи статус на "Проверен употребяван автомобил". В този случай, автомобилът не се ползва от гаранция, ако е изтекла заводската. Оторизираният търговец на Toyota, активно посредничи в намирането на купувач и получава комисион за своите услуги. Клиентът получава договорената стойност за употребявания си автомобил, след приспадане на дължимия към търговеца комисион.

Забележка:
Информацията на тази страница описва общия стандартен процес за обратно изкупуване и замяна на употребявани автомобили Toyota. Въпреки това е възможно да има различия в процеса при отделните оторизирани търговци. Съветваме Ви да се свържете с предпочитания от Вас търговец за конкретна информация по изкупуването на Вашия автомобил.

Още истории и новини от Toyota

Историята на Land Cruiser Историята на Land Cruiser Как ще назовете с една дума автомобил, доказал статуса си на истинска легенда в световен мащаб - издръжлив, солиден, надежден, несломим? Land Cruiser е всичко това и дори повече. Рали Дакар: Състезание за най-подготвените Рали Дакар: Състезание за най-подготвените След крайно изтощителни 14 състезателни дни и над 9,000 км през мъчителни етапи, Рали Дакар 2015 приключи, отбелязвайки края на впечатляващите две състезателни седмици за екипите на Toyota. Три Hilux финишираха в Топ 10, а в категория "Серийни автомобили" Toyota окупира подиума. Toyota Plus - Употребявани автомобили Toyota Plus - Употребявани автомобили Сертифицирани автомобили втора ръка