Какъв е автономният пробег на хибрид?

Попитайте Toyota Hybrid?
Свободата на самозаряден хибрид

За разлика от случая с автомобил изцяло на ток, при хибрид Toyota няма нужда да се тревожите относно пробега. Точно като при конвенционален автомобил, когато ви свърши горивото, просто зареждате и продължавате по пътя си.

И тъй като всички хибриди Toyota са със самозарядна технология, няма нужда да ги включвате към електрическата мрежа, за да зареждате батериите им. Това е възможно, тъй като при падане на батерията тя се зарежда с мощността, която остава в излишък от двигателя с вътрешно горене. И това не е всичко. Нашите хибриди разполагат с технология за регенеративно спиране - така че когато спирате или се движите с "равна газ", генераторът произвежда електричеството, което ще бъде съхранено в батерията за използване по-късно.

Всe още имате въпроси като например какъв е пробегът на хибрид? Намерете отговорите на други популярни въпроси около хибридите или открийте най-добрия хибрид за вас в нашата гама.

Актуални оферти и промоции

Открийте повече за хибридите Toyota

Ние обичаме Toyota Hybrid Ние обичаме Toyota Hybrid Вече 20 години сме част от една революция - Хибридните автомобили! Присъединете се към 11 милиона обединени от стратта: Ние обичаме Toyota Hybrid. Продажбите на Toyota хибриди надхвърлиха 10 милиона Продажбите на Toyota хибриди надхвърлиха 10 милиона Надграждайки основите, които Prius положи преди 20 години, сега Toyota продава 33 различни хибридни модела в над 90 държави и региони по целия свят. Всяка 7-ма Toyota, продадена в България през 2016-та е хибрид Всяка 7-ма Toyota, продадена в България през 2016-та е хибрид Новият Toyota Prius: Да управляваш бизнеса си ефективно Новият Toyota Prius: Да управляваш бизнеса си ефективно Нашият хибриден пионер сега е оборудван с нова модерна хибридна система на Toyota, която ще Ви осигури водеща в класа икономичност и ниски нива на вредни емисии на фона на още по-тихо и динамично шофиране.