Как се държат хибридите през зимата?

Попитайте Toyota Hybrid
Уверен избор при падане на температурите

Ще се зарадвате да разберете, че шофирането на хибрид Toyota през зимата е същото като шофирането на конвенционален автомобил през зимата. Предимство на нашата самозарядна хибридна система е, че тя се контролира сама, като безпроблемно превключва между електрическо и бензиново задвижване и тъй като всички хибриди Toyota са с автоматична скоростна кутия, няма абсолютно нищо сложно, за което да се тревожите, когато температурите паднат.

За да ви гарантират спокойствие, новите хибриди Toyota са оборудвани със системи за контрол на сцеплението и стабилността на автомобила, които помагат за контрола над автомобила върху хлъзгави или заледени пътни настилки. Ако искате хибрид да се представя добре в по-екстремни условия, Toyota предлага хибридно задвижване на всички колела (AWD), от RAV4 Hybrid до 2019 Prius AWD, при които е добавен втори електрически мотор за задвижване на задните колела, за по-добро сцепление и стабилност при всякакви условия.

Имате още въпроси като например как се държат хибридите зимно време? Намерете отговорите на други популярни въпроси около хибридите или открийте най-добрия хибрид за вас в нашата гама.

Актуални оферти и промоции

Открийте повече за хибридите Toyota

Ние обичаме Toyota Hybrid Ние обичаме Toyota Hybrid Вече 20 години сме част от една революция - Хибридните автомобили! Присъединете се към 11 милиона обединени от стратта: Ние обичаме Toyota Hybrid. Продажбите на Toyota хибриди надхвърлиха 10 милиона Продажбите на Toyota хибриди надхвърлиха 10 милиона Надграждайки основите, които Prius положи преди 20 години, сега Toyota продава 33 различни хибридни модела в над 90 държави и региони по целия свят. Всяка 7-ма Toyota, продадена в България през 2016-та е хибрид Всяка 7-ма Toyota, продадена в България през 2016-та е хибрид Новият Toyota Prius: Да управляваш бизнеса си ефективно Новият Toyota Prius: Да управляваш бизнеса си ефективно Нашият хибриден пионер сега е оборудван с нова модерна хибридна система на Toyota, която ще Ви осигури водеща в класа икономичност и ниски нива на вредни емисии на фона на още по-тихо и динамично шофиране.