На електричество ли се движат хибридите?

Попитайте Toyota Hybrid
Движение изцяло на ток, без дори да го включвате в контакта

Хибридите Toyota могат да използват електрическа енергия, за да потеглят и дори да се движат само на електричество със скорост до 50 км/ч. Те са познати като „хибридно-електрически“ автомобили, тъй като имат два източника на енергия: бензинов и електрически двигател. И тъй като всички хибриди Toyota са самозарядни, не е необходимо да ги включвате в контакта, за да презаредите батериите. Това е така, защото когато батерията е изтощена, излишната мощност от двигателя я зарежда отново.

В допълнение, нашите хибриди разполагат с регенеративна спирачна технология, което означава, че електроенергията, генерирана при спиране или движение по инерция, се запазва за използване по-късно. Резултатът? Нулев разход на гориво, нулеви емисии от ауспуха и почти безшумно задвижване за до 50% от пътуванията ви в града.

Имате още въпроси като например дали хибридите се движат на ток? Намерете отговорите на други популярни въпроси около хибридите или открийте най-добрия хибрид за вас в нашата гама.

Актуални оферти и промоции

Открийте повече за хибридите Toyota

Ние обичаме Toyota Hybrid Ние обичаме Toyota Hybrid Вече 20 години сме част от една революция - Хибридните автомобили! Присъединете се към 11 милиона обединени от стратта: Ние обичаме Toyota Hybrid. Продажбите на Toyota хибриди надхвърлиха 10 милиона Продажбите на Toyota хибриди надхвърлиха 10 милиона Надграждайки основите, които Prius положи преди 20 години, сега Toyota продава 33 различни хибридни модела в над 90 държави и региони по целия свят. Всяка 7-ма Toyota, продадена в България през 2016-та е хибрид Всяка 7-ма Toyota, продадена в България през 2016-та е хибрид Новият Toyota Prius: Да управляваш бизнеса си ефективно Новият Toyota Prius: Да управляваш бизнеса си ефективно Нашият хибриден пионер сега е оборудван с нова модерна хибридна система на Toyota, която ще Ви осигури водеща в класа икономичност и ниски нива на вредни емисии на фона на още по-тихо и динамично шофиране.