Нужно ли е хибридите да бъдат зареждани?

Попитайте Toyota Hybrid
Иновация без неудобство

Всички хибриди Toyota използват новаторска самозарядна технология за батериите. Те са познати като "хибридни електрически" автомобили, защото комбинират два източника на енергия: бензинов двигател и електромотор. Това означава, че за разлика от изцяло електрическите автомобили, не се налага да ги включвате в електрическата мрежа, за да зареждате батериите.

Когато батерията на Toyota Hybrid бъде изтощена, излишната мощност от двигателя я зарежда отново. Но това не е всичко. Нашите хибриди се отличават с регенеративно спиране, така че когато спирате или се движите по инерция, генераторът произвежда електричество, което се запазва в батерията за използване по-късно.

Все още се питате дали хибридите трябва да се зареждат? Не забравяйте, че в Toyota Hybrid няма кабели, няма контакти и неудобства. Открийте отговорите на други популярни въпроси за хибридите по-долу или намерете най-добрия хибрид за вас в нашата гама.

Актуални оферти и промоции

Открийте повече за хибридите Toyota

Ние обичаме Toyota Hybrid Ние обичаме Toyota Hybrid Вече 20 години сме част от една революция - Хибридните автомобили! Присъединете се към 11 милиона обединени от стратта: Ние обичаме Toyota Hybrid. Продажбите на Toyota хибриди надхвърлиха 10 милиона Продажбите на Toyota хибриди надхвърлиха 10 милиона Надграждайки основите, които Prius положи преди 20 години, сега Toyota продава 33 различни хибридни модела в над 90 държави и региони по целия свят. Всяка 7-ма Toyota, продадена в България през 2016-та е хибрид Всяка 7-ма Toyota, продадена в България през 2016-та е хибрид Новият Toyota Prius: Да управляваш бизнеса си ефективно Новият Toyota Prius: Да управляваш бизнеса си ефективно Нашият хибриден пионер сега е оборудван с нова модерна хибридна система на Toyota, която ще Ви осигури водеща в класа икономичност и ниски нива на вредни емисии на фона на още по-тихо и динамично шофиране.