Скъпи ли са хибридите?

Попитайте Toyota Hybrid
Eнергия, която Ви спестява пари

Благодарение на нарастващата си популярност, високата стойност при препродажба и редица конкурентни оферти за финансиране и лизинг, хибридите Toyota не са по-скъпи за покупка от сравними бензинови или дизелови автомобили. Всъщност можете да закупите хибрид Toyota на цени, стартиращи от едва  260 лв. на месец.

Хибридите Toyota не само Ви спестяват пари, заради по-ниския си разход на гориво, но и са по-изгодни за обслужване, отколкото може да си представите. С части като спирачни накладки, които се износват по-малко, както и с удобни планове за обслужване, разходите за поддръжка са с до 5% по-ниски. 

 Все още вярвате, че хибридите са скъпи? Открийте отговорите на други популярни въпроси за хибридите по-долу.

Актуални оферти и промоции

Открийте повече за хибридите Toyota

Открийте новия Toyota Mirai Открийте новия Toyota Mirai Новият Toyota Mirai се откроява елегантен и динамичен силует. Привлекателният дизайн хармонично интегрира иновативни технологии. ЧИСТО НОВИЯТ YARIS ЧИСТО НОВИЯТ YARIS Абонирай се за електронния бюлетин за новия Yaris Изберете хибриден автомобил от лидера при хибридите Изберете хибриден автомобил от лидера при хибридите Като лидер при хибридите, ние усъвършенстваме нашите самозарядни хибридни автомобили повече от 20 години и сега се гордеем с ненадмината гама от хибридни модели, които отговарят на всеки начин на живот. За да разберете как един хибрид може да улесни живота ви, защо не зададете въпрос на Toyota Hybrid? Toyota представя: Целеустремените - Историята на NOTOX Toyota представя: Целеустремените - Историята на NOTOX Устремени към възстановяване на връзката с океана чрез иновации с помощта на местни ресурси.