RAV4

ВЕРЕН НА ИСТИНСКИЯ 4х4 ДУХ НА TOYOTA

От 49 950,00 лв

  • Скоростдо190км/ч
  • 0-100 км/чот9,6секунди
  • Разходот4,9л/100км
Правна бележка

Тойота Балканс ЕООД (ТБ) предоставя "секцията на интернет страницата" ("Сайтът"), по най-добрия възможен начин и на база "както е". ТБ не носи отговорност по отношение на този сайт, неговото съдържание или точността на информацията и свързаните с тях графики (включително, но без без ограничение до цвета на показаните превозни средства). Цялата отговорност на ТБ, произтичащи от такива неточности или грешки изрично се изключва в максималната степен, позволена от закона.

Имайте предвид, че характеристиките варират в зависимост от нивото на оборудване (някои от показаните автомобили съдържат оборудване, което не е част от стандартното оборудване - моля, вижте спецификациите и оборудването за подробности) и страната на покупката (всяка подобна информация може да бъде получена от представителите на Toyota).

Отделните посочени стойности са най-високите или най-ниските за определения двигател и не са непременно представителни за една специфична комбинация от превозни средства. Разходът на гориво и емисиите на CO2 са изчислени с помощта на комбиниран цикъл на движение (спрямо приложимото законодателство).

Затвори

Споделете

Други характеристики

RAV4 детайли